mobilkran

I trånga utrymmen krävs mobilkran

Behöver du kunna lyfta tunga saker, men har begränsat med utrymme där lyftkranen ska stå? Då är en mobilkran bättre än en vanlig lyftkran. Mobilkranarna är tillverkade med syftet att kunna ställa en lyftkran på en begränsad yta. Mobilkranarna är mycket mindre men minst lika stabila som andra lyftkranar, men mer praktiska om man till exempelvis behöver transportera en tung friggebod ett tungt spabad. En mobilkran är precis som det låter; mobil och den kan du köra med när du behöver transportera tunga saker från plats A till plats B.

Kostar inte mycket hyra mobilkran

Att hyra en mobilkran kostar inte så mycket. Det finns många företag som erbjuder mobilkran i Stockholm, Göteborg eller i Malmö. De kan hyra ut för en dag, vecka eller en hel månad om man behöver renovera fasaden under längre tid. Många byggföretag behöver mobilkranar för att deras hantverkare ska kunna utföra sina jobb. En mobilkran är väldigt praktiskt när man ska lyfta material som är tungt att få upp, det är inte alla byggställningar som har hiss, till exempel. Då är en lyftkran bättre när man har tungt material som ska lyftas upp.

En mobilkran är precis som det låter; en kran som lyfter upp människor, material eller annat som behöver lyftas upp och som är mobil, alltså som du kan köra till en plats från en annan. På mobilkranen kan man sedan lägga till en personkorg, en grip eller en glaslyftare till exempel, beroende på vad man behöver mobilkranen till.