Golvslipning Stockholm

Få nästan nytt golv

Har du också fått ett utslitet golv? Har du fina trägolv hemma som är slitna kan vi rekommendera att slipa om sina trägolv. Det går även att slipa om andra golv också. Till och med stengolv går att slipa om. Även så går det bra att slipa om modernare plastgolv, linoleumgolv men vanligast är att slipa trägolv.

Hitta rätt golvslipningsföretag

Känner du inte till något företag som arbetar med golvslipning? Det är väl viktigt att få tag i någon som är duktig på golvslipning? Det går att ta reda på vilket företag som många andra litar på och tycker är bra. Det finns en del omdömen som du lätt kan hitta på internet; reco.se, hitta.se eller trustpilot.se. Där kan du hitta golvslipare som är många andra har tyckt är bra och kanske har gett omdömen om.

  • Googla först ”golvslipning Stockholm”, till exempel, eller byt ut ”Stockholm” med den ort där du bor så att du får tag i någon som är nära dig.
  • Ta kontakt med den som du har kollat om vars omdömen har varit bra. Kolla också hur många som har gett sitt omdöme om dem. Är det bara 1 som har gett ett gott omdöme så blir ju deras omdöme 100% bra, vilket är ganska missvisande.
  • Be om offert så du vet vad det kommer att kosta. Ni kommer säkert att skriva avtal också så att du vet vad de ska göra och kan kräva det av dem. Ju mer specifik avtalet är desto mer kan du lita på att de gör som de har sagt att de ska göra.
  • Se till så att de även gör en slutbesiktning. Det är bäst för då kan du påpeka om det är något som du inte är nöjd med.

Lycka till!